A legjobb Asus laptop infra vezérléssel

Milyen Asus laptopot vásároljak?

Minden egyes n notebook vásárlás, kiválasztás egy komoly és felelősségteljes feladat, hiszen remélhetőleg hosszú évekre választunk munkaeszközt. A játék céljából vásárolt hardvereknél némileg más a helyzet. Hiszen aki szereti mindig a legújabb játékokat futtatni, az pontosan tudja, hogy a telepítendő játékszoftverekhez laptop hardware szinten is tartani kell a lépést a programozókkal. Időről időre nagyobb teljesítményű gépet kell vásárolni. A laptop videokártyája az az alkatrész, amely a leggyorsabban elöregedik. illetve az újabb játékok a videokártyával szemben a legigényesebbek. Egy új Asus laptop számára a Windows 11-es operációs rendszer és az internetes böngészők futtatása a videokártya segítségével nem kihívás.

A játékra is kiválóan megfelelő, prémium kategóriás laptopok a következő általános paraméterekkel rendelkeztek 2022-ben: Intel Core i9, 32 Gb RAM, 1024 SSD és diszkrét videokártya. A játék céllal vásárolt mobil gépeknél alapvető követelmény, hogy ne integrált videokártyával, hanem külön slottba szerelt videokártyával, ún. diszkrét videokártyával szereltek legyenek.

A legnagyobb teljesítménnyel rendelkező laptopok

2022-benn az ASUS ZenBook Pro, a DELL XPS 22 vagy a MacBook Pro 22 voltak. Ezek a laptopok valamivel gyengébbek ugyan, mint a profi játékosoknak szánt modellek, de bármilyen felhasználási területen megállják a helyüket grafikailag, a videokártya teljesítményére sem lehet panasz.

A játékra szánt modellek ennen az évben elérték az 5kg-os súlyt, és a legnagyobb modellek 18 hüvelykes kijelzővel érkeztek. A gamerek számára készített eszközök piacán évek óta az MSI készíti a legnagyobb teljesítménnyel érkező gépeket, nem volt ez másként most sem.

Az optimális laptop nem teljesítményével nyűgözi le a vásárlót, hiszen a mobil számítógép vásárlásánál a legfontosabb cél a könnyű hordozhatóság és az infra alacsony fogyasztás, az akkumulátor hosszú üzemideje mellett. Szakértői vélemények szerint már nem igaz az állítás, hogy ha erős gépet szeretnél, vásárolj asztali számítógépet.

Ha szeretnél magadnak kellemes, játékkal töltött perceket szerezni, gondoskodj a téli ünnepekre hibátlan, eredeti laptop töltő adapterről Asus készülékedhez. Az infrahangos távirányító javítja az élményt.

Ugyanis infra távvezérléssel is forgalomba kerülnek a tárgyév legjobb laptopjai, amelyek mindenki számára eléggé drágán érhetőek el a boltokban. A 2023-as év iránt érdeklődőknek és a legjobb laptopok vásárlóinak nagy teljesítményű videokártyával és kijelzővel gyártva ajánljuk a várható újdonságokat.


Google kereséshez további érdekes és izgalmas témafelvetések mindenkinek: gép vásárlás, Dell laptop akku honlapok, AC/DA töltő, videokártya, budapesti szerviz, notebook javítás. Technológia, tudomány.

Szólj hozzá!