Rózsa maci, virágmaci, korunk trendi ajándékai

RÓZSA MACIMint minden más, a virágküldés is fejlődik, mindig új trendek alakulnak ki, a vásárlók ma már egyre több termékből választhatnak. Elsőként jöttek a rózsadobozok, utána az örök rózsák, majd végül a rózsa macik.

De miért is van ekkora sikere a virágmaciknak?

A rózsa maci ötvözi a plüssmacit és a virágokat, így tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra. Tapintása kellemes, a habrózsák élethűek, sohasem hervadnak el és még díszdoboz is van hozzá, hogy a maci ne porosodjon. Kérhető hozzá ledvilágítás is, ami segítségével este is gyönyörködhet a virágmaciban a megajándékozott.

Hogyan és miből készül a rózsa maci?

A rózsa maci kézzel készül így, ha magunk állnánk neki, akkor akár több órát is igénybe vehet az elkészítés, mivel a virágokat egyenként kézzel kell ráragasztani, de nyilván, aki ezt már évek óta csinálja, annak rövidebb idő alatt is sikerül egy virágmacit elkészíteni. Az alap egy hungarocell anyagú maci, ami különböző méretekben kapható. A rózsák anyaga polifoam-habszivacs, ez egy rugalmas, kellemes tapintású anyag, végtelen színvariációkkal. Az elkészítéshez szükség van még egy ragasztópisztolyra, amivel ráragasztjuk az alapra a rózsákat. Ha ezek mind megvannak, akkor lehet egyesével felragasztani a maciformára a rózsákat, ügyelve arra, hogy ne maradjon közöttük hézag, mert a fehér alap a rések között világítani fog. Fontos, hogy a forró ragasztó ne érjen a kezünkhöz, mert égési sérüléseket okozhat. A maci formára ragaszthatunk egyszínű rózsákat is, de különböző színűeket is és akár pandamacit is készíthetünk a fehér és fekete habrózsák kombinálásával.

Olvass tovább

M7-es autópálya tudnivalók

tudnivalók m7 autómentésAz M7-es autópályán utazva egyaránt láthatunk néhány magyarországi látványosságot, ugyanakkor könnyedén belefuthatunk néhány kellemetlen meglepetésbe is. Az alábbiakban éppen ezért összegyűjtöttünk minden szükséges információt az M7-es autópálya tudnivalói közül.

Tudnivalók az M7-es autópályáról

Az M7-es autópálya Magyarország legrégebbi autópályája. Ez az út hivatott összekötni Budapestet a letenyei határátkelővel. Legfontosabb települései Budapest mellett Érd, Székesfehérvár, Siófok és Nagykanizsa.

Sokan nem tudják, de az M7-es autópálya részét képezi az V. számú helsinki folyosónak, melynek célja, hogy az Adriai-tenger kikötői és a kelet-európai országok között létesítsen közúti kapcsolatot.

Az M7-es autópálya Letenyétől nyugatra a 232. kilométerszelvénynél kettéágazik, az M7-es ágon a horvát, míg az M70-es ágon a szlovén határig utazhatunk.

Látnivalók az M7-es autópályán

Olvass tovább